Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Esittely

Talli ja ratsastusalustat

Ruususen tallirakennuksessa on satakarsinaa eli kyse on jo huomattavan kokoisesta rakennuksesta. Karsinamme sisältävät vesiautomaatin sekä olkipellettikuiviketta. Ahkerat tallityöntekijämme puhdistavat karsinat päivittäin ja näin takaamme hevosille mukavat oltavat. Karsinamme ovat perusvaatimuksia suuremmat, joten hevoset varmasti viihtyvät niissä. Rakennuksen molemmissa päädyissä on kaksi pesupaikkaa, johon virtaa sekä lämmin että kylmä vesi. Rakennuksen lähettyviltä löytyy avara ja arvostettu maneesimme. Maneesi on talvisin lämmitetty ja kesäisin on ilmastointi toiminnassa. Tallirakennuksen lähettyviltä löytyy myös ulkoratsastuskenttämme, joka kattaa kolme normaalikokoista ratsastuskenttää. Maneesin vierustalta löytyy varastorakennus, josta löytyy kaikki tarvittava parhaaseen mahdolliseen treenin hevosen kanssa; tötteröitä, sokeripaloja, kattava valikoima estekalustoa sekä kouluaidat että -kirjaimet.

Tarhat ja laitumet

Ruususen piha-aluelta löytyy myös paljon hevosten ulkoiluun tarkoitettuja tarhoja ja laitumia. Ne on aidattu vahvoilla sähkölangoilla ja jokaisesta löytyy pari vesikaukaloa. Laitumet sijaitsevat noin kilometrin päässä tallirakennuksesta.

Kartano ja hoitajienhuone

Tallirakennuksen takana avartuu kaunis näkymä Ruususen kartanoon. Kartanossa asuu koko tontin ja tallin omistaja Tiikeri. Toinen puoli kartanosta on Tiikerin henkilökohtaista asuintilaa ja toinen puoli tarkoitettu tallin työntekijöiden ja tallityttöjen käyttöön. Heidän puoleltaan löytyy suuri oleskelutila, makuuhuoneita, keittiö sekä kattava valikoima erilaisia pelejä ja muuta tekemistä. 

 

 
 

 

kuvat © Sniesen, kuvaaja ei halua nimeään mainittavan, Oyvind Solstad (cc by 2.0) ja woodleywonderworks (cc by 2.0)

 

virtuaalitalli
virtuaalihevonen

 

©2019 Virtuaalinen Hevostalli Ruusunen - suntuubi.com